Grilovaný Panýr se salátem z vodního melounu a hoisin omáčkou

Vytisknout recept
Snadný a chutný recept nejen na letní grilování od Honzy Albrechta vytvořený ve spolupráci s Bohemilk Opočno.
Kategorie Vege
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 25 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • Panýr s grilovacím kořením
  • Vodní meloun na větší kostky
  • Hoisin omáčka
  • Čerstvý koriandr
  • Čerstvá máta
  • Thajská bazalka
  • Kešu oříšky nasucho opražené
  • Limetová šťáva
  • Sůl pepř
  • Sezamový olej volitelně

Instrukce

  • Meloun lze krátce ogrilovat. Pro pevnější konzistenci lze meloun předem zavakuovat s trochou limetové
  • šťávy.
  • Panýr nakrájejte a ogrilujte z obou stran dozlatova.
  • Meloun nakrájejte na kostky, případně ho ugrilujte nebo předem zavakuujte s limetovou šťávou.
  • V misce smíchejte meloun s nasekanými bylinkami (koriandr, máta, thajská bazalka).
  • Přidejte limetovou šťávu, hoisin omáčku (podle chuti) a trochu sezamového oleje.
  • Vmíchejte opražené kešu oříšky, dochuťte solí a pepřem.
  • Na salát navrch položte ugrilovaný panýr a ihned podávejte.

Notes

Zdroj a foto: Bohemilk Opočno

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account