Grilovaný Panýr s papričkami padrón a lanýžovým medem

Vytisknout recept
Jednoduchý a chutný recept nejen na letní grilování "z kuchyně" Honzy Albrechta.
Kategorie Vege
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • Přírodní Panýr neochucený
  • Čerstvé papričky padrón
  • Lanýžový med nebo směs lanýžového medu a lanýžového oleje
  • Uzená mořská sůl
  • Olej na grilování

Instrukce

  • Panýr nakrájejte na silnější plátky a ogrilujte z obou stran dozlatova.
  • Papričky padrón grilujte na rozpáleném grilu nebo pánvi, dokud nezezlátnou a nechytnou lehké puchýře.
  • Ještě horké papričky přelijte lanýžovým medem nebo směsí medu a oleje.
  • Dochuťte uzenou solí.
  • Servírujte teplý Panýr společně s papričkami.

Notes

Zdroj: Bohemilk Opočno

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account