Francúzsky krémeš
-
Koftit ferakh
petraschneiderova||Recepty
Koftit ferakh 500 g Kuřecí nebo krůtí maso3 stroužek Česnek1 ks Cibule1 lžička Římský kmín1 ks Zelená chilli paprička1...
-
Vánoční cukroví – Vosí hnízda
Jaroslava Korpášová||Recepty
Do mísy dáme mleté piškoty, cukr, kakao - vše rukou promícháme a přidáme změklé máslo pokrájené na kousky, rum,...
-
Rajčatová galetka
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Kam s bohatou úrodou rajčat? No přece na plech! Rustikální koláč původem z Francie jich snese opravdu hodně. A...
-
Vegan burger s bramborem a vegan tatarkou
HelenaSvatková||Recepty
Mleté vegan maso rozdělíme na čtyři stejné kousky a vytvarujeme burger, přidáme všechny uvedené ingredience, dáme na...
-
-
Piškoty v lístkovém těstu
Nikola Sladká||Recepty
Z mléka a pudinku uvaříme vanilkový pudink. Z listového tésta vyválíme dvě placky. Jednu placku položíme na připravený plech....
-
Piškotová bábovka
NelaVávrová||Recepty
Do těsta na bábovku můžeme přidat i trochu mletých ořechů nebo rozinky naložené v rumu.
-
Zdravá strava – žitné placky
Lenka Hudečková||Recepty
Postup prací: Těsto propracujeme nejdříve v hlubší míse vařečkou. Pak stěrkou setřeme těsto z vařečky a ze stěn, lehce...