Francuzska cibulnacka

Vytisknout recept
Na masle spenime osupanu a na kolieska nakrajanú cibulu, osolime a pridame na kocky nakrajane údene maso a na mensie kusky rozdeleny syr. Zalejeme asi 1,5 l vody a varime asi 10 minut. Do polievky pridame scedene sampiony, ked su vacsie, tak ich prekrojime. V toustovaci opecieme toustovy chlieb alebo veku. Vlozime do taniera, posypeme struhanym syrom a zalejeme hotovou polievkou

300g - moravske udene maso
1ks - cibula
100g - maslo
100g - struhany eidam
1sklenička - sampiony
150g - smotanovy syr
1špetka - sol
1špetka - mlete cierne korenie
6plátek - toustovy chlieb
100g - parmezan alebo emental
příprava - 10
vaření - 20
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account