Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou
Ingredience
- 200 g filetu z halibuta bez kůže
- mořská sůl
- 100 g květáku
- 100 g kedlubny
- 1 malá cibule
- 150 ml zeleninového bujónu
- 10 ks černých oliv
Instrukce
- Filet rozdělíme na dvě porce, z obou stran lehce osolíme mořskou solí a na pánvi opékáme na střední intenzitu po každé straně 5-7 minut dozlatova.
- V mezičase si připravíme zeleninu. Květák rozebereme na malé růžičky, které krátce povaříme a slijeme.
- Poté je vložíme do bujónu, přidáme kedlubnu nakrájenou na kostky. Krátce prohřejeme.
- Podáváme v hlubokém talíři, do kterého nejdříve vložíme zeleninu, přelijeme trochou vývaru a navrch položíme porci opečeného halibuta.
- Dobrou chuť!
Vypadá to pěkně a bude také moc dobré.
Mňam, to vypadá velmi lákavě 🙂
super, tohle mám ráda, jen bych vynechala olivy, to už mi přijde moc chutí 🙂