Fazole s tofu

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 2 ks Fazole v nálevu
  • 1 ks Menší cibule
  • 1 ks Paprika červená
  • 5 ks Sušená rajčata
  • 1 ks Mladá cuketa
  • 1 ks Tofu
  • 2 ks Čerstvá rajčata
  • 1 lžíce Sádlo nebo olej
  • 3 lžíce Kečup
  • Bylinková sůl

Instrukce

  • Milé dámy, dneska jsem zase jednou experimentovala v kuchyni a musím se pochválit, že jídlo stálo za to 🙂 Připravte si všechny ingredience, můžete přidat i kousek nakrájené slaniny nebo dobré šunky..., ale nemusí být.
     
     
    Na pánev jsem dala rozehřát lžíci sádla (domácího) a na to zesklovatět cibulku, pak jsem přidala papriku na proužky a sušená rajčata, pokrájená na kousky a vše restovala. Po chvíli jsem dala na pánev cuketu a podlila vše šťávou (nálevem) z fazolí, stále míchala, dokud není cuketa i paprika měkká. Pak jsem přidala na kostičky nakrájené tofu /měla jsem s medvědím česnekem/ nakonec rajčata čerstvá (oloupaná).  Vše se pořádně produsí, musí být měkké a rajčata také hotová. 
     
     
    Potom teprve jsem dala fazole, které  jsou vlastně hotové, jen se musí v jídle prohřát. Teprve v tuto chvíli jsem malinko osolila bylinkovou solí, ale asi jen špetku. A přidala kečup, aby bylo více sosíku. Hotovo, rychlovka a dobrota. Jako přílohu my máme rádi chleba, dělala jsem domácí pohankový...opět povedená chuťovka. Dobrou chuť Vám přeje Hudlenka

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account