Domácí tvarohová zmrzlina s pravou vanilkou

Vytisknout recept
Smetanu vyšleháme dotuha, v misce smícháme tvaroh, med, cukr a citronovou šťávu. Vanilkový lusk rozřízneme a vybereme semínka. Dřeň vmícháme do tvarohu. Nakonec vmícháme do směsi také připravenou šlehačku.
Plníme buď do jedné větší misky nebo do 4 malých, ať má každý svou porci.
Zmrzlinu dáme do mrazáku, promícháváme ji jednou za hodinu, mrazíme celkem cca 5 hodin. Dobrou chuť!

3lžíce - med
1ks - vanilkový lusk
500g - tvaroh měkký
100g - moučkový cukr
1lžíce - citronová šťáva
1ks - smetana ke šlehání
příprava - 15 minut
vaření - 0
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila TerezaPoláková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account