Domácí jogurt
-
Jahodová pavlova
LindaKubíková||Recepty
1. Troubu předehřejte na 180 °C. Bílky vyšlehejte do polotuha. Robot nechte puštěný a k bílkům postupně po lžících...
-
Těstoviny s kukuřicí
MarieBělíková||Recepty
Slaninu si nakrájím na malé kousky a připravím si další suroviny. Nejprve si rozpálím pánev - většinou na sucho,...
-
Jarní salát s fetou a jahodami
LindaKubíková||Recepty
1. Z chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.2. Okurku a jahody nakrájejte...
-
Opečená játra v omáčce s rýží
Kristýna Wejnarová||Recepty
Játra zbavit blanek. Na pánvi osmažit jemně nakrájenou cibuli, pak přidat játra nakrájená na kousíčky, osolit, opepřit, přidat mletou...
-
Šátečky s margotkou a marmeládou
Zdeňka Zajíčková||Recepty
Listové těsto vyválíme a nakrálíme na čtverečky. Na každý čtvereček dáme kousek margotky a lžičku marmelády. Dáme péci na cca...
-
Křupavé ricottové bulky
Jarka Rabiňáková||Recepty
Žloutky, ricottu a Psylium ušleháme, poté přidáme semínka a pomalu sníh, aby těsto bylo nadýchané a vzdušné. Osolíme podle...
-
Zapečené žampionové kloboučky
Ivana Tremlová||Recepty, předkrm
Zapečené žampionové kloboučky 6 ks Žampióny1/2 ks Pikantní klobása100 g Šunka100 g Eidam na strouhání5 ks Cherry rajče1 snítka...
-
Jemná rajčatová polévka se smetanou
Zdeňka Zajíčková||Recepty, polévka
Jemná rajčatová polévka se smetanou 1 ks Zakysaná smetana1 ks Sladká smetana250 ml Rajčatový protlakSkořiceCukr třtinovýKariHimalájská sůl Zkuste výbornou...