Domácí Burgry - pochutná si celá rodina

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 10 minutes
Porce 0
Uvařila MonikaVlčková

Ingredience

  • 6 ks Mražené maso na burgry
  • 6 ks Housky
  • 6 ks Vejce
  • 12 ks Plátky salámu(šunka či slanina)
  • 1 ks Cibule
  • Kečup

Instrukce

  • karbanátky kupuji smražené, dám je do trouby (postup přípravy na obale)nakrájím cibuli na kroužky, dám na pánevrozklepnu vejce a rozbiju žloutek aby se spojil s bílkem, a otočím, smažíme z obou stranna další pánvičce propeču slaninku či šunkujá si na sucho propeču i housky at jsou pěkně křupavé
     
    na housku po usmažení dám kečup-> šunka->maso->kečup->vejce->cibule->šunku-> kečup->houska.
    Kombinace záleží na vás, i výběr masa, já dělám z kuřecího. Dobrou chuť

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account