Cottage bulky

Vytisknout recept

Okoukala jsem minulý týden v TV v jednom pořadu o vaření, tento recept mě zaujal

a hned druhý den jsem vyzkoušela - velký úspěch, již jsem dělala 2x a i kamarádka, chutná nám.

 

Postup je jednoduchý - vše dát do mísy, udělat těsto, pak mokrýma rukama bulky, na plech s pečícím papírem, nahoře jsem udělala gumovou stěrkou rýhy, posypala lněným semínkem a na 20 minut do trouby. Péct při 180°C.

 

Výborné, křupavé, měkké a hned připravené (těsto mi nezabralo více jak 5 minut).

 

Z této dávky je 6 bulek 🙂

 

Dobrou chuť přeje Hudlenka


1hrnek - špaldová celozrnná mouka
1ks - vejce
1lžička - prdopeč
1ks - Cottage sýr 150 g
1lžička - sůl (bylinková)
2lžíce - semínka - slunečnice, dýně, chia, lněné, sezam...
1lžíce - olej (olivový)
příprava - 5
vaření - 20
Kategorie Přílohy
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account