Cizrnová buchta
Ingredience
- Cizrna ve slaném nálevu Giana
- pevný podíl 240 g
- banán
- kus 90 g
- vaječný žloutek
- 2 x kus 17 g
- True whey protein vanilla GymBeam
- 20 x 1 g
- skořice mletá
- 2 x lžička 3 g
- Čekankový sirup originál 5% cukru 71% vlákniny 4Slim
- 2 x lžíce 10 g
- jogurt bílý krémový 3 7% Pilos
- 30 x 1 g
- Mouka ovesná bezlepková Grizly
- 80 x 1 g
- kypřící prášek do pečiva Dr. Oetker
- 6 x 1 g
- vaječný bílek
- 2 x kus 33 g
- čokopecičky z belgické mléčné čokolády
- 20 x 1 g
Instrukce
- 1
- Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a dáme na chvíli stranou.
- 2
- Umixujeme slitou a dobře propláchnutou cizrnu s banánem. Do směsi vmícháme žloutky, jogurt, skořici, čekankový sirup a vanilkový protein. Dobře promícháme.
- 3
- Potom přidáme bezlepkovou ovesnou mouku s práškem do pečiva, čokopecičky a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.
- 4
- Pečeme na 170°C asi 1 hodinu.
Ha, paráda, cizrnu ve skle tu mám, sic jsem chtěla dělat humus, ale možná změním názor 🙂
Zajímavý recept. Bude určitě dobrý.
Děkuji, výborný, zdravý a rychlý….
Ten by asi stál za vyzkoušení.
Teď jsou moderní, akorát chce koupit cizrnu v akci v Lidlu.
tu mám i doma, kupovala jsem nedávno v akci u konkurence 🙂