Cizrnová buchta

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 1 minute
Porce 1 koláč
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • Cizrna ve slaném nálevu Giana
  • pevný podíl 240 g
  • banán
  • kus 90 g
  • vaječný žloutek
  • 2 x kus 17 g
  • True whey protein vanilla GymBeam
  • 20 x 1 g
  • skořice mletá
  • 2 x lžička 3 g
  • Čekankový sirup originál 5% cukru 71% vlákniny 4Slim
  • 2 x lžíce 10 g
  • jogurt bílý krémový 3 7% Pilos
  • 30 x 1 g
  • Mouka ovesná bezlepková Grizly
  • 80 x 1 g
  • kypřící prášek do pečiva Dr. Oetker
  • 6 x 1 g
  • vaječný bílek
  • 2 x kus 33 g
  • čokopecičky z belgické mléčné čokolády
  • 20 x 1 g

Instrukce

  • 1
  • Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a dáme na chvíli stranou.
  • 2
  • Umixujeme slitou a dobře propláchnutou cizrnu s banánem. Do směsi vmícháme žloutky, jogurt, skořici, čekankový sirup a vanilkový protein. Dobře promícháme.
  • 3
  • Potom přidáme bezlepkovou ovesnou mouku s práškem do pečiva, čokopecičky a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.
  • 4
  • Pečeme na 170°C asi 1 hodinu.
6 Komentářů
  1. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Ha, paráda, cizrnu ve skle tu mám, sic jsem chtěla dělat humus, ale možná změním názor 🙂

  2. 5 stars
    Zajímavý recept. Bude určitě dobrý.

  3. Ten by asi stál za vyzkoušení.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account