Cibulačka

Vytisknout recept
Na oleji s máslem osmahneme do zlatova cibuli, kterou jsem přepůlili a nakrájeli na kolečka, přidáme česnek, který také osmahneme. Přidáme trochu hladké mouky na zahuštění. Podlijeme vývarem a vaříme. Pro dochucení přidáme pepř, sůl, bobkovy list a tyminán - pokud máme snítku tymiánu, můžeme ho přidat v kuse a poté vyndat.
Troubu si rozehřejeme na cca 200 stupňů. Na pánvi osmahneme zlehka bagetu.
Do keramických misek na nandáme polévku, dáme opečenou bagetu a navrh sýr Brie a vše necháme na chvilku zapéct v troubě.
Dobrou chuť 🙂

špetka - pepř
špetka - Sůl
3ks - Cibule
špetka - tymián
plátek - máslo
2stroužek - česnek
1,5l - vývar
2ks - Bobkový list
lžíce - Olivový olej
lžička - Hladká mouka
1ks - Sýr Brie
příprava - 10
vaření - 70
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account