Na oleji s máslem osmahneme do zlatova cibuli, kterou jsem přepůlili a nakrájeli na kolečka, přidáme česnek, který také osmahneme. Přidáme trochu hladké mouky na zahuštění. Podlijeme vývarem a vaříme. Pro dochucení přidáme pepř, sůl, bobkovy list a tyminán - pokud máme snítku tymiánu, můžeme ho přidat v kuse a poté vyndat.
Troubu si rozehřejeme na cca 200 stupňů. Na pánvi osmahneme zlehka bagetu.
Do keramických misek na nandáme polévku, dáme opečenou bagetu a navrh sýr Brie a vše necháme na chvilku zapéct v troubě.
Dobrou chuť :)špetka - pepřšpetka - Sůl3ks - Cibulešpetka - tymiánplátek - máslo2stroužek - česnek1,5l - vývar2ks - Bobkový listlžíce - Olivový olejlžička - Hladká mouka1ks - Sýr Briepříprava - 10vaření - 70