Chřestové Linguine Carbonara

Vytisknout recept
Chřest očistěte a nakrájejte. Na pánvi opečte nakrájenou pancettu. Přidejte chřest, nasekaný česnek a restujte, až chřest změkne. Žloutek prošlehejte se smetanou a strouhaným pecorinem. 
Linguine uvařte podle návodu. Slijte, přidejte do pánve a promíchejte. Pak pánev sundejte z plotny a vlijte žloutkovou směs. Dobře promíchejte, aby se linguine pěkně obalily. V případě potřeby přilijte trochu vody z těstovin. Posypte petrželkou a podávejte.

CHUTN


500g - Zelený chřest
100g - Pancetta
2stroužek - Česnek
1ks - Žloutek
2-3lžíce - Smetana ke šlehání
100g - Ovčí sýr pecorino
400g - Těstoviny Linguine
1lžíce - Petrželka
příprava - 30
vaření - 0
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila LindaKubíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account