Chřest v listovém těstě

Vytisknout recept
V olivovém oleji rozmíchejte rozdrcený česnek, rozmarýn a sůl.
Ze stonků chřestu odřízněte zaschlé konce a povařte v osolené vodě cca 3 minuty.
Listové těsto rozkrájejte na 24 proužků, potřete ochuceným olejem a postupně oviňte kolem každého vychlazeného chřestu.
Rozložte ne plech vyloženým pečícím papírem, potřete rozšlehaným vejcem, posypte sezamem, parmezánem a pečte na 220 stupňů dozlatova.
Podávat můžete s bylinkovým dipem ze zakysané smetany.

1ks - vejce
1lžíce - rozmarýn (dala jsem sušený)
2stroužek - česnek
3lžíce - olivový olej
24ks - mladý zelený chřest
ks - strouhaný parmazán
ks - sezamová semínka
příprava - 20
vaření - 10
Kategorie Chuťovka
Porce 0
Uvařila MaryAušová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account