Cestoviny so smotanou, nivou a cesnakom

Vytisknout recept
Najskor uvarime cestoviny podla navodu na obale. Nakrajanú cibulu spenime, opecieme sunku s ocistenymi a nakrajanymi hubami a zalejeme smotanou. Osolime, okorenime a nechame kratko povarit. Zmiesame s uvarenymi scedenymi cestovinami a pridame rozdrobenú nivu. Kratko v trube zapecieme. Moze sa podavat hned po zapeceni.
300g - cestoviny
2lžíce - olej
1ks - cibula vacsia
200g - hriby alebo sampiony
250g - sunka
0,25l - smotana
150g - niva
1špetka - mlete cierne korenie
1špetka - sol
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account