Burger cheese&bacon
Ingredience
- cca 500 g mletého hovězího
- olej
- 4 plátky slaniny
- 4 plátky chedaru
- 4 ne domácí brugerové bulky
- rajčata
- okurek
- ledový salát
- cibule
- majonéza
- bbq omáčka
Instrukce
- Maso osolíme, opepříme a vytvarujeme z něj 4 stejné, rovnoměrné placky.
- Necháme chvíli odpočinout v lednici.
- Opečeme z obou stran na rozpálené pánvi nebo grilu.
- Po vyjmutí z pánve na horké maso položíme plátek chedaru a necháme odpočinout.
- Mezitím si rozkrojíme bulky, které lehce opečeme z vnitřní strany na pánvi.
- Na pánvi si poté opečeme také slaninu do křupava.
- Nachystáme si zeleninu a dresink z majonézy a bbq omáčky.
- Poté už jen burger zkompletujeme a podáváme s oblíbenými hranolky, pečenými bramborami nebo cibulovými kroužky.