Bulgur, červená quinoa, ječmen
Ingredience
- 100 g bulguru
- 15 g červené quinoy
- 35 g ječmene
- 60 g vařené cizrny
- 1 cibule nakrájená nadrobno
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje
- 1 cuketa nakrájená na 1 cm kostky
- 1 vanička Knorr Organický jelly bujon zeleninový
- 1 cm kousek zázvoru nasekaný
- 80 g řasy wakame
- Petržel
Instrukce
- Uvaříme bulgur, quinou a ječmen podle návodu na obalu ve vodě, ve které rozpustíme Knorr Organický jelly bujon Zeleninový. Scedíme a necháme vychladnout.
- Zrna smícháme s cizrnou.
- Na oleji osmažíme cibulku s polovinou cukety. Směs rozmixujeme.
- Do směsi vmícháme druhou polovinu cukety a vaříme 3-4 minuty. Přidáme zázvor a mořské řasy wakame.
- Do zeleninové směsi vmícháme uvařená zrna a podáváme s petrželí.
Zajímavý a zdravý recept.
Bulgur mám ráda a toto vypadá jako skvělý a zdravě vyvážený recept!:)
Tak toto vypadá už sakra zdravě 🙂
dobrota 🙂