Broskvovočokoládový štrůdl
-
Jablkový zatočený koláč
Monika Galgócziová||Recepty
Maslo rozpustíme. Všetky suroviny na cesto dôkladne vymiešame, hotové cesto rozvaľkáme asi na 3 milimetre a nakrájame na pásy cca...
-
Kakaovo-cuketový koláč: Rýchlý, jednoduchý a lahodný
Monika Galgócziová||Recepty
Kakaovo-cuketový koláč: Rýchlý, jednoduchý a lahodný 350 g Cuketa150 - 200 g Práškový cukor2 ks Vajcie100 ml Olej200 ml...
-
Horká čokoláda s rumem nebo bez
KateřinaGoroškov||Recepty, nápoje
Čokoládu objevilo lidstvo již před více než 3 000 lety. Již v té době indiáni kmene Olméků pěstovali v...
-
Makovo – pomarančový koláč
Monika Galgócziová||Recepty
Rúru zapneme na 170°C. V jednej miske si zmiešame suché ingrediencie – múku, mak, kypriaci prášok, mleté orechy....
-
Kořeněné taštičky z listového bezlepkového těsta
LaTeta||Recepty
Připravíme si bezlepkové listové těsto. Já dělám domácí, ale klidně použijte koupené. V případě zájmu dodám recept na domácí....
-
Rychlý zdravý oběd
NelaVávrová||Recepty
Taky ráda zkoušíš nové kombinace chutí? Pak vyzkoušej můj recept na mexickou klasiku....Když nestíháte oběd na druhý den,...
-
domácí celozrnné gnocchi
NelaVávrová||Recepty
Základem jsou samozřejmě brambory, ale použila jsem celozrnnou mouku. Gnocchi můžete použít na spoustu nízkotučných fitness jídel a hodí...
-
ZMRZLINA jenom z jedné ingredience?
JaroslavaFrančíková||Recepty
Myslíte si, že je to nemožné? Překvapím vás, milé Ženy, že to OPRAVDU MOŽNÉ JE! Umíte si představit...