Broskvová svačina
Ingredience
- dobře zralé broskve nebo nektarinky – 4–5 ks
- 2 lžíce arašídového másla
- 100 ml rýžového mléka
- 1 lžíci javorového sirupu
- hořkou vysokoprocentní čokoládu na posypání
Instrukce
- Oloupejte broskve, nakrájejte je na plátky a vyskládejte je na větší talíř.
- Rozmixujte arašídové máslo, rýžové mléko a javorový sirup a vlijte do malého hrnečku.
- Arašídovou směs nechte projít varem. Pokud je moc hustá, přidejte ještě trochu mléka, odstavte z ohně a nechte trochu vychladnout. Nabírejte polevu na lžíci a krouživým pohybem jí ozdobte nakrájené broskve.
- Nakonec posypte nastrouhanou hořkou čokoládou.
broskve miluji, ale to arašídové máslo ne…
Velká dobrota. Dala bych si.
Uz Vas cekam 🙂