Bon Menu Morocco: Pečená dýně s cizrnou v rajčatové omáčce
Ingredience
- 1 Bon Menu Morocco
- 1 máslová dýně
- olivový olej
- snítka petržele
Instrukce
- Nejprve si předehřejeme troubu na 200 stupňů. Dýni rozřízneme v půlce, vydlabeme, očistíme a vnitřek potřeme olivovým olejem. Takto připravenou dýni vložíme do trouby a pečeme přibližně 20 minut do změknutí. Když je dýně měkká, vyndáme ji z trouby a do vydlabané části přidáme Bon Menu Morocco. Pečeme ještě dalších 5–10 minut podle potřeby. Podáváme posypané nasekanou čerstvou petrželí.
Krásně ta dýně vypadá. Určitě vyzkouším.
No foto je úžasné, luxusní, hned bych si to dala… díky za recept 🙂
uauu mnam