Bon Menu Morocco vás směsí cizrny v rajčatové omáčce s grilovaným lilkem a paprikou přenese do exotického, sluncem prosluněného Maroka.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 15 minutesmin
Čas vaření 30 minutesmin
Celkový čas 45 minutesmin
Porce 4osoby
Uvařila Irča Holčáková
Ingredience
1Bon Menu Morocco
1máslová dýně
olivový olej
snítka petržele
Instrukce
Nejprve si předehřejeme troubu na 200 stupňů. Dýni rozřízneme v půlce, vydlabeme, očistíme a vnitřek potřeme olivovým olejem. Takto připravenou dýni vložíme do trouby a pečeme přibližně 20 minut do změknutí. Když je dýně měkká, vyndáme ji z trouby a do vydlabané části přidáme Bon Menu Morocco. Pečeme ještě dalších 5–10 minut podle potřeby. Podáváme posypané nasekanou čerstvou petrželí.