Bezlepkové, bezlaktózové lívance. Zdravé a rychlé

Vytisknout recept
Nejprve umixujeme banán s vejci (doporučuji předem banán rozmačkat vidličkou). Poté přidáme mouku, skořici, pomerančovou kůru, malou lžičku kypřícího prášku a pořádně promícháme. 
Lívance opatrně opékáme na lívanečníku za přidáním oleje (doporučuji kokosový), nebo ghíí. Vyzkoušela jsem i těsto do tvořítek na klasické pánvy to se dětem líbilo a nebo jako klasické americké palačinky. 
Zdobíme nejlépe šlehačkou a ovocem, zalité sirupem (nejlépe agávovým) pro lepší den! 🙂 
Dobrou chuť 🙂
Tereza

1ks - banán
2ks - vejce
1lžička - kypřící prášek
2lžíce - mouka ( jahelná, kaštanová...)
ks - pomerančová kůra
ks - skořice
ks - olej
ks - ovoce na ozdobení
ks - šlehačka
příprava - 5
vaření - 10
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila TerezaNáhlovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account