ANANASOVO-RUMOVÁ GRANITA

Vytisknout recept
1. Cukr vsypte do hrnce, zalijte ho 250 ml vody, přilijte rum a za stálého míchání 3 minuty zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Pak zvyšte plamen, přiveďte k varu a 2 minuty vařte. Nechte zchladnout.
2. Ananas posypte solí a spolu s cukerným roztokem ho rozmixujte dohladka. Poté ho smíchejte s jogurtem, přelijte do mělké mísy a dejte na 2 hodiny do mrazáku. Vyndejte z mrazáku, vidličkou promíchejte, aby se krystaly ledu zamíchaly dovnitř, a dejte na hodinu opět mrazit. Opakujte každé 3–4 hodiny, dokud nevznikne granita

165g - Krupicový cukr
125ml - Bílý rum
1kg - Ananas
560g - Bílý jogurt
1špetka - Sůl
příprava - 10
vaření - 20
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila LindaKubíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account