Co se vám vybaví, když se sami sebe zeptáte „jak před nadcházející zimou posílit imunitu?“. Mě automaticky, z dřívějška, vyběhnou doplňky stravy jako např. Colostrum, Vitamin C, apod. V Portugalsku, kde jsem měsíc pracovala v Health Retreat centru, jsem se naučila, jak vybudovat imunitu a zdraví přirozenou cestou bez léků.
IMUNITA NENÍ RYCHLOKVAŠKA
nebo hurá akce vzít útokem „le-kárnu“, jak říká Jarda Dušek, a narvat do těla synteticky vyrobené nebo tělu ne-vlastní látky a očekávat zázraky. Imunita je proces, kdy průběžně pečujeme o tři základní lidské složky: tělo, mysl a spirit. Tím zocelíme tělo a odoláme bacilům.   
JAK VYBUDOVAT IMUNITU?
Abychom si mohli vybudovat imunitu, musíme vědět, co imunita je. Podle MUDr. Marcely Černické z Centra individuální péče VFN: „Imunitní systém organismu je ucelený obranný systém, na kterém se podílí mozek, nervy, pokožka, buňky krev, lymfa, látková výměna, ale také hormony a mnoho jiných orgánů.“.  Pro nás, obyčejné smrtelníky, to znamená žít zdravě a v souladu sami se sebou. Jak na to:

    Šťastné a pozitivní myšlenky
    Eliminujte stres, detox myšlenek, lidí, činností, věcí doma a v práci, zbavte se všeho, co vám neprospívá
    Odpočívejte cíleně a jinak než výkonnostním sportem a se skleničkou v ruce. Najděte si chvilku pro sebe, jděte na procházku, přečtěte si knížku, zajděte si na masáž…
    Pracujte tak akorát, tělo potřebuje dobíjet stejně jako váš mobil
    Dopřejte si dostatek plnohodnotného spánku a choďte spát, když se cítíte unavení
    Jezte zdravě a vylaďte si svůj životní styl
    Naše těla jsou od přírody nastavená na pohyb každý den, nejlépe venku, na čerstvém vzduchu
    Pobývejte hodně v přírodě, příroda regeneruje


NEPOTŘEBUJETE ŽÁDNÉ PILULKY. JEDINÉ, CO POTŘEBUJETE JE ELIMINOVAT ŠPATNÉ MYŠLENÍ, STRES A SEBEZNIČUJÍCÍ ŽIVOTNÍ STYL
MÍSTO LÉKŮ PŘÍRODNÍ „ADITIVA“
V Health centru jsem se naučila, jak léčit své tělo pomocí nutriční terapie. Já sama jsem se uzdravila kombinací mentálního a fyzického léčení. V Portugalsku jsem na vlastní kůži pocítila léčebné účinky přírodní stravy. Od té doby jsem zdravá a plná energie. Co pro to udělat:

    Sníst 1 stroužek česneku denně a jíst hodně cibule, velmi dobře na imunitu funguje i zázvor, zařazujte do svého jídelníčku postupně, pozorujte, jak tělo reaguje
    Pít během dne dostatek tekutin, převážně čisté vody, doplnit můžete neslazené bylinkové čaje
    Jíst jen to, co roste, vyškrtnout ze svého jídelníčku kávu, maso, cukry a tuky
    Zbavit se všech závislostí, zejména pití alkoholu, kouření, sledování televize a sociálních sítí

JINÝMI SLOVY „EVERYTHING, BUT NATURAL“
CHCETE SI TAKÉ ZVÝŠIT IMUNITU A ZLEPŠIT ZDRAVÍ?
Toužíte po chvilce pro sebe a osobní péči? Pojeďte si společně se mnou odpočinout na REGENERAČNÍ VÍKEND, kde jediným platným zákonem je klid a harmonie. V nádherném prostředí uprostřed vyladíme mysl a tělo. Dopřejeme si masáž a bylinnou terapii. V úzkém kruhu si popovídáme o principech zdraví a ušijeme zdravý životní styl každé z vás na míru. Jsou jen 4 místa, tak neváhejte:)) 
VÍCE INFO A REZERVACE: http://bit.ly/REGENERACNI-vikend  

 

 
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account