Slavíme 100 let od založení Československa! ????????????️ Jak se líbí neznámé krásce z první republiky v současné Praze? ???? Luxury Prague Life přináší exkluzivní video a příběh o cestování v čase.
 
„Z bouřného času jsme se narodili a krok za krokem v bouřných mračnech jdem vstříc hrdě vznešenému svému cíli, šíj kloníce jen před svým národem. My věděli, co na nás cestou čeká; byť hrom však bil a mráz nám v kosti vál — toť jenom česká hudba odevěká, my při ní půjdem k předu — dál, jen dál!“ (Jan Neruda, Zpěvy páteční, Jen dál)
S těmito slovy na rtech přistupuji k pomníku mého milovaného básníka Jana Nerudy. K umělci, jenž se nesmazatelně zapsal do myslí našeho národa. Je to již 27 let, co zemřel. Dnes, v roce 1918 se to zdá být jako věčnost.
Atmosféra místního Vyšehradského hřbitova je skličující. Cítím smutek, ale i nevýslovnou radost, že mám možnost naplno žít a dýchat. Mé nitro zahořelo touhou: „Kéž bych se jen mohla ocitnout na tomto místě za dalších sto let!“
 


O autorovi

Mou citovou záležitostí je umění – hudba, design, literatura, tanec a v poslední době nalézám kouzlo v informačních technologiích. Mým snem už od dětství bylo stát se zpěvačkou. Baví mě být v kontaktu s lidmi, navštěvovat nová místa a cestovat. Také se ráda obohacuji o vědomosti z oblasti psychologie, pedagogiky a filozofie. Miluji pocit kreativního vyžití.
Mgr. Jana Höger

 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account