Pomóóóc, už lezu ven!

 

 

Svátek duchů, původním názvem “Samhain” (konec pohanského léta), oslavoval duše zemřelých, kteří podle keltské tradice vycházeli právě v tento den mezi živé.

A jak se zdá, tak i tento duch se včera přišel podívat se včera přišel podívat na oslavu Halloweena ve Spomyšli.

A moc se mu tam líbilo.

Obvzlášť tato dýně ho zaujala.
 

 

Tak ta se tvářila vážně naštvaně a to proto, že okolo ní byly další vyřezávané dýně.

Jedna hezčí než druhá.

No, koho by to nenaštvalo, takhle soupeřit o svůj post!

To já jsem tady ta nejnaštvanější dýně!
 

 

Jako záchrana první pomoci se z trávy vynořil pavouk záchranář. To, že je to pavouk záchranář jste poznali podle toho, že měl na zádech červený kříž. A hned se pustil do naštvané dýně:,, Moc se tady nerozčiluj, nejsi tady sama. Jen se podívej, co je tady dětí a ty všechny se přišli – co? Přeci bavit! ”
 


 

Ze stromu se zachichotaly úmrlčí lebky: ,,Dneska je tady obzvlášť veselo. Nejdřív byla soutěž dýní, pak se vybíralo nejhezčí strašidýlko mezi dětmi a dokonce každé dostalo buřtíka na opečení. Nám se nejvíc líbila ta malá čarodějka, co blikala jako vánoční stromeček – jen jestli to nepopletla, vánoce jsou až za dlouho. Jako zlatý hřbet večera se objevili Piráti z Karibiku v podání tanečního kroužku a ti bojovali s malými duchy! No, prostě paráda! A ti největší odvážlivci se nakonec vydali na strašidelnou stezku. Ještě, že jsem schovaní na tom stromě….

 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account