Zbruf a špagety

Vytisknout recept
Tuhle omáčku nám dělali ve školní jídelně a říkali tomu zbruf. Dlouho jsme ji doma neměli, ale včera nám zbyl drtek mletého hovězího masa. Na karbanátky se mi to zdálo málo, měli bychom každý jeden malý,tak jsem si vzpomněla na ten zbruf.Že neznáte tento recept?
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Klíč. slova hovězí, rychlé, těstoviny
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 25 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4
Kalorie 349
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 300 g mleté hovězí
  • koření na maso
  • 3 lžíce Ajvar
  • kečup
  • 1 ks cibule
  • 2 lžíce oleje
  • špagety
  • 2 stroužky česnek
  • sýr na strouhání

Instrukce

  • Dokastrolu jsem dala kapku oleje, nechala rozpálit a na ni cibulinajemnonakrájenou a česnek, obojí jsem nechala provonět azezlátnout.Na to jsem dala již ochucené mleté hovězí maso (sůl,pepř, koření, žloutek,jak jste zvyklí) a zprudka jsem opékala,maso vařečkou za stálého míchánírozmělňovala.
  • Kdyžse mi zdálo, že už je maso rozmělněné, přidala jsem podlechuti Ajvara pak ještě kečup, aby byla omáčka dobřeochucená.Přidala jsem bazalku a špetku tymiánu. Nakonecdochutila.
  • Komáčce jsem uvařila celozrnné špagety.Navrvh jsem zasypalastrouhanou Goudou.

Nutriční hodnoty

Serving: 100g | Kalorie: 349kcal | Tuky: 11g | Protein: 4g | Cukry: 59g
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account