BEZKAŠEL – jitrocelový sirup
-
Crème brûlée
Nikola Sladká||Recepty
1. Na dezert v kastrůlku smícháme mléko se smetanou. Přidáme pudingové prásky a skořicové cukry a za stálého míchání...
-
křenová omáčka
NelaVávrová||Recepty
Pro dostatečné množství bílkovin doporučuju jíst s vařeným hovězím masem a doplnit celozrnným knedlíkem.
-
Tofunéza aneb tatarská omáčka z tofu
NelaVávrová||Recepty
Nikdo nepoznal, z čeho to je a všem chutná.
-
Krůtí nudličky na houbách
Jaroslava Korpášová||Recepty
Rychlý oběd, který máme moc rádi a nedá moc práce v kuchyni. Sušené houby dáme večer před vařením do...
-
Celozrnná piškotová roláda
Zdeňka Zajíčková||Recepty, moučník
Celozrnná piškotová roláda 6 ks Vejce210 g Špaldová mouka210 g Třtinový cukr I piškotovou roládu můžete připravit z celozrnné...
-
Smoothie? Zelené na hubnutí!
Klára Hrbáčová||Recepty
Smoothie? Zelené na hubnutí! 1 hrnek Špenát1/4 ks Salátová okurka1 kousek Celer1/2 ks Petržel1 svazek Máta1 ks Mrkev1 ks...
-
Slaninovo-vajcový šalát s avokádovým dresingom
Monika Galgócziová||Recepty
Slaninovo-vajcový šalát s avokádovým dresingom 4 ks Vajce3/4 hrnek Nakrájaná slanina2 ks Veľká paradajka1/2 ks Uhorka1 ks Rímsky šalátpodľa...
-
Dědova zelná polévka
Eva Čejková||Recepty, polévka, veg
Dědova zelná polévka 1 l Kyselé sudové zelí3 ks Špekáčky2 ks Brambory2 ks Cibule1 lžíce Sádlo1 lžička Červená mletá...