Tokan z bravcoveho pliecka

Vytisknout recept
Maso nakrajame na platky a potom na rezance.  Na oleji rozskvarime na drobne kocky pokrajanu udenu slaninu, spenime na nej nadrobno posekanú cibulu a cesnak, pridame kecup a kratko poprazime. Potom vlozime maso, osolime a okorenime. Podlejeme mierne vinou a za obcasneho podlievania dusime domakka. Tesne pred dokoncenim zaprasime mukou, poprazime, zalejeme vlaznou vodou, pridame na rezance pokrajane uhorky a majoran a este chvilu dusime. Podavame s haluskami.

1špetka - sol
1lžíce - olej
1ks - cibula
2lžíce - kecup
1stroužek - cesnak
0,1l - biele vino
20g - hladka muka
1špetka - majoran
400g - bravcove pliecko bez kosti
40g - udena slanina
200g - uhorky sterelizovane
1špetka - mlete cierne korenie
příprava - 30 min
vaření - 1 h
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account