Tatarák s morkem na topince
-
Přírodní krůtí svíčková
NelaVávrová||Recepty
Přírodní krůtí svíčková vykoštěná krůtí stehna 2 ks (cca 800 g)rostlinný olej 1–2 lžícecibule 2 ksmrkev 3 ksceler ½kořenová...
-
"Pouštní růže" – hříšné mlsání s čokoládou
JaroslavaFrančíková||Recepty, cukroví
"Pouštní růže" - hříšné mlsání s čokoládou 200 g Tmavá čokoláda (kvalitní alespoň 70 % kakaa)2 lžíce Med50 g...
-
Pribináček
MarieBělíková||Recepty
Posílám recept na úžasný Pribináček 🙂 doma nám často zůstává před koncem spotřeby tvaroh, smetana ke šlehání, tak proč...
-
Špagetová dýně s dvojí rajčatovou omáčkou
LucieDelicious||Recepty
Troubu jsem předehřála na 180 stupňů. Špagetovou dýni jsem přepůlila, zbavila semínek, pokapala olivovým olejem, osolila a pekla řezem...
-
Bryndzové zemiaky s kôprom
Emília Balonová||Recepty
Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme, nakrájame na plátky a polovicu dáme do vymasteného pekáča. Zmiešame bryndzu a kyslú smotanu,...
-
Sushi Nigiri
LibušeStřebovská||Recepty
Při přípravě nigiri se fantazii meze nekladou! Na rýžové nočky můžete položit i plátky jiných druhů ryb než lososa....
-
Fazolové placky
AnnaTůmová||Recepty
Postup přípravy najdete ve videu. Dobrou chuť 🙂500g - Uvařené červené fazole1ks - Jarní cibulka2stroužek - Česnek1lžička - Sůl1/2lžička...
-
Focaccia
LucieLízlerová||Recepty
Milovníci italské kuchyně to jistě ocení. Focaccia, neboli italský chléb se hodí jako příloha i jako hlavní jídlo. Miluji...