Tiramisu z žitného knäckenbrotu podle Metabolic balance®

Vytisknout recept
Nejdříve uvaříme šálek espressa (z kávovaru či z prášku) a necháme vychladnout.
Dále si nakrájíme mango na malé kousíčky, štávu z manga vmícháme do tvarohu společně s 1/4 manga na kousíčky. Poté vymícháte na jemno.
Do malé formy skládáme postupně všechny suroviny:
  • nejdříve plátek knäckenbrotu, který zakapeme espressem
  • na to přidáme tvaroh 
  • pak kousky manga
  • opět plátek knäckenbrotu s espressem
  • navrch zbývající tvaroh a mango
 
Jedná se o základní recept, který umožňuje spoustu obměn. Ať už místo tvarohu použijeme mascarpone či ricottu. Nebo místo manga jahody, borůvky či pomeranč 😉

1hrnek - Šálek espressa
cca. 150 g - Mango
cca. 60g - Tvaroh nebo mascarpone nebo ricotta
3 plátek - Žitný knäckenbrot
příprava - 15 min
vaření - 0
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Irena H.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account