Nejdříve uvaříme šálek espressa (z kávovaru či z prášku) a necháme vychladnout.
Dále si nakrájíme mango na malé kousíčky, štávu z manga vmícháme do tvarohu společně s 1/4 manga na kousíčky. Poté vymícháte na jemno.
Do malé formy skládáme postupně všechny suroviny:
- nejdříve plátek knäckenbrotu, který zakapeme espressem
- na to přidáme tvaroh
- pak kousky manga
- opět plátek knäckenbrotu s espressem
- navrch zbývající tvaroh a mango
Jedná se o základní recept, který umožňuje spoustu obměn. Ať už místo tvarohu použijeme mascarpone či ricottu. Nebo místo manga jahody, borůvky či pomeranč ;-)1hrnek - Šálek espressacca. 150 g - Mangocca. 60g - Tvaroh nebo mascarpone nebo ricotta 3 plátek - Žitný knäckenbrotpříprava - 15 minvaření - 0