Buřty na černém pivu

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 50 minutes
Porce 0
Uvařila SoňaPokorná

Ingredience

  • 3 ks Cibule
  • 1 kg Špekáčky
  • 1 lžička Mletý pepř
  • 500 ml Černé pivo
  • 500 ml Kečup
  • 2 lžička Chilli omáčka
  • 1 lžička Sladká mletá paprika
  • 4 lžička Plnotučná hořčice
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 ks Zelená pálivá paprika
  • 1 ks Sklenice beraních rohů

Instrukce

  • Buřty oloupeme a podélně nakrojíme tak, aby se daly trochu rozevřít. Vnitřek posypeme paprikou a pepřem, pomažeme troškou hořčice a vložíme česnek nakrájený na plátky a proužky cibule. Buřty poskládáme do zapékací mísy. Zbytek pokrájené cibule a česneku, beraní rohy a papriku přidáme k buřtům. Omáčku připravíme smícháním kečupu, chilli omáčky a piva. Buřty omáčkou zalijeme a pečeme zakryté, dokud se buřty neotevřou. Omáčka by měla zhoustnout. Poté pečeme odkryté, dokud buřty nezhnědnou. Podáváme s čerstvým chlebem.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account