Panna Cotta – lehký dezert, po kterém se budete olizovat
-
Pudinková lahůdka s listovým těstem, meruňkama a piškoty
MaryAušová||Recepty
POSTUP:Listové těsto rozpůlíme. Jednu část dáme do spodu plechu, na které poklademe piškoty, meruňky, zalijeme uvařeným pudinkem z jednoho...
-
Indické brambory
Zdeňka Zajíčková||Recepty, hlavní chod
Indické brambory 500 g Brambory2 lžíce Olivový olej1 špetka Himalájská sůl1 lžička Majoránka1 lžička Kari koření1 ks Mozzarela1/2 lžička...
-
Rychlé chilli con carne s masovými koulemi – na stole do půl hodiny!
VeronikaMalcová||Recepty
Uvaříme si velmi rychlou verzi tohoto pálivého pokrmu, tak jak jí děláme u nás doma a jak nám chutná. Jako přílohu...
-
Kynuté knedlíky s borůvkami
LibušeStřebovská||Recepty
1Do mísy prosejte mouku. Uprostřed udělejte důlek a rozdrobte do něj droždí. Přilijte asi 100ml vlažného mléka a...
-
Bramboračka
Kristýna Wejnarová||Recepty
Na jemno nakrájenou cibuli osmahneme v hrnci do zlatova, přidáme mletý kmín, a zaprášíme trochou mouky, přidáme vodu a...
-
Králík pečený na zelenině s chlupatými knedlíky
Naděžda Křičenská||Recepty
Králíka si řádně omyjeme a kleštěmi naporcujeme. Všechnu zeleninu si nakrájíme na kostičky a cibuli na kolečka. Anglickou slaninu...
-
Medovníkové kuličky nepečené
LibušeNovotná||Recepty
Perník nastrouháme, smísíme s kondenzovaným karamelovým mlékem a necháme do druhého dne ve fólii uležet (stačí 2 hodiny). Tvarujeme...
-
Pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu
HanaRozenska||Recepty
1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.2. Utrhneme si...