"Tataráček" z Romadůru
-
Rozpečený camembert s fíky a pistáciemi
NelaVávrová||Recepty
Podáváme jako chuťovku k vínu nebo jako lehký předkrm.
-
Cuketová nádivka – variace na tradiční velikonoční pokrm
JitkaValachovičová||Recepty
Vyzkoušejte variaci na tradiční velikonoční nádivku s chutí cuket, určitě nezklame! V míse smícháme nastrouhanou cuketu, nahrubo nastrouhaný sýr,...
-
Sviatočný obed
VierkaCíbiková||Recepty
Kuracie stehná si osolím, obalím v trojobale (múka, vajce, strúhanka) a poukladám na plech vystlaný papierom na pečenie. Jemne...
-
Rascova natierka
JankaOndrejková||Recepty
Tvaroh, rascu, maslo a jogurt dobre vyšľaháme . Potom zamiešame nakrajanu pazitku a dochutime solou50g - maslo50g - tvaroh1lžíce...
-
Lahodný koláč s karamelovo-ořechovou krustou
MarkétaBrücknerová||Recepty
O švédském Toscakaka jsem nikdy dřív neslyšela. Recept jsem náhodou našla na Kublance, kde se mi ještě nestalo, že...
-
Třešňová bublanina ze sýra cotagge. To chceš!
VeronikaMalcová||Recepty
Na internetu můžete najít velkou spoustu receptů na tuto tradiční buchtu s drobným ovocem. Já Vám jí dnes představím trochu...
-
DOMÁCÍ KARAMELOVÝ LIKÉR
NelaVávrová||Recepty
DOMÁCÍ KARAMELOVÝ LIKÉR vanilkový pudink500 ml mléka400 g karamelového kondenzovaného mléka300 ml rumu Je to rychlovka! Jako první si...
-
Cizrnové placky
AnnaTůmová||Recepty
Postup přípravy najdete ve videu. Dobrou chuť 🙂500g - Uvařená cizrna1ks - Červená cibule3stroužek - Česnek2lžíce - Olivový olej1lžička...