Obrátené pečené rezne alebo ryba

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • bravčové mäso alebo ryba
  • strúhanka
  • 4 ks vajce
  • 1 lžíce horčica
  • 1 lžíce kečup
  • 1 lžička vegeta
  • 1 dcl olej
  • 2 dcl voda
  • korenie
  • maslo

Instrukce

  • Rezne naklepeme v strúhanke, namočíme vo vajci a opražíme sprudka na troche oleja. Poukladáme na plech a zalejeme zmesou z horčice, kečupu, vegety natur, oleja, vody a korenia tak, aby boli rezne ponorené asi do 3/4. Na každý dáme trošku masla, môžeme aj plátok cibule. Zakryjeme a pečieme do mäkka. Podávame s ryžou alebo zemiakmi, ktoré si pokvapkáme výpekom.
    Môžeme takto upiecť aj rybu, samozrejme bez klepania, stačí popritláčať do strúhanky a výrazne sa skráti aj čas pečenia.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account