Kuracie stehná TANDOORI

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 49 minutes
Porce 0
Uvařila MichaelaŠotkovská

Ingredience

  • 4 ks Kuracie stehná
  • 150 g Biely jogrut
  • 1 ks Sáčok korenia TANDOORI
  • 1 lžička Cukor
  • 1/2 ks Zelená a červená paprika
  • 1 ks Marhulový kompót
  • 1 lžička Máslo
  • 1 lžička Konzervované zelené korenie
  • Hlavkový šalát a petržlenová vňať na ozdobu

Instrukce

  • Z jogurtu, korenia TANDOORI a cukru urobíme priamo do zapekacej formy marinádu, do ktorej najmenej na dve hodiny naložíme opláchnuté a osušené stehná. Potom ich asi 35 minút pečieme v trúbe na 225 stupňov. Medzitým papriku nakrájame na pásiky a odkvapkané marhule na štvrťky. Na rozohriatom másle najprv osmahneme papriku, potom pridáme marhule so zeleným korením a dusíme 5 minút. Zmesou môžme stehná na tanieri doplniť alebo ju servírovať zvlášť. Podávame s ryžou.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account