Udělejte z úklidu zábavu: Nejnovější robotické pomocníky pro váš domov

Když se podíváte po své domácnosti, už teď je plná vymožeností, které vám usnadňují život. Ráno probuzeni mobilem, káva uvařená v rychlovarné konvici, šup tousty z topinkovače, ranní zprávy v televizi, vlasy fénem načesané, nastavený alarm domu, auto připravené k odjezdu a bránu zavíráme dálkovým ovládáním. Technika vládne světem a naším životem. Už jsme si zvykli a za tu, která našim životům pomáhá, ať už v jakékoliv oblasti, děkujeme. Ale jak už si všímal Karel Čapek, svou pozornost zaměřme na techniku, která nám bude pomáhat. Například ušetřit čas a věnovat ho svým blízkým.

Návštěva, domácí grilování, párty…  doma se člověk cítí nejlépe, a proto pozvat přátele domů je to nejjednodušší, ale na úklid trochu náročnější. Umýt okna, vysát, připravit jídlo a zase uklidit. Když čekáme návštěvu, jó, to by se měl dům lesknout jako klícka. Co by si pak o nás pomysleli?  Tady přenechme práci pomocníkům a věnujme se přípravě lahodného pohoštění.

A jdeme uklízet, roboti!
Čistá okna dokážou vzhled domu či místnosti proměnit  o sto stupňů. A bydlíte-li v místech, kde se hodně práší, či máte malé děti, chlupaté mazlíčky, okna jistě nemyjete jen dvakrát do roka. Řekněme si o pomoc našim malým robotům. Na malá, ale hlavně na velká okna můžeme využít robotické čističe oken.  Zapnete a o lesklá okna se postará robotický čistič s jemnými utěrkami  z mikrovlákna. Zvládne vyčistit i dlaždice, okna, výlohy i skleněné výplně dveří.
    
A co ta podlaha? Okna se blyští, občerstvení již máte hotové, ale ještě se musíte připravit a hlavně vysát podlahu. Co dřív? Vy se jděte „načančat“ a úklid podlahy svěřte, no komu jinému než robotovi. Stačí zapnout program na ovladači u robotického vysavače CleanMate a všechny drobky, chlupy od psů a jiné domácí nečistoty se schovají do těla tichého pomocníka.
                              
No a máme uklizeno, návštěva může přijít. Můžete jít připravit gril… Zděsili jste se trochu, jak zůstal špinavý po vaší minulé grilovačce. Vaši tepovou frekvenci sníží malý šikovný Grillbot. Čistí sám a perfektně. Důkaz, jak jsme robota vyzkoušely na vlastní kůži, vám to potvrdí. To, že se stal robot skvělým pomocníkem při grilování, mohou potvrdit i naše testerky ve svém testování.


Já, té technice děkuji a svého robota mám už doma. A opravdu mi šetří hlavně ten čas. A co vy, který robot si najde místo ve vaší domácnosti?
Chcete mít čistou, trendy a pohodovou domácnost? Různé tipy a doporučení najdete v rubrice Domácnost a hobby.
Ze starého nové
I takto může vypadat panelový byt

Zdroj: Petra Kubal

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account