V novém díle Testováno ŽENAMI s.r.o. se před kameru postavila naše usměvavá Barča z recepce a připravila si pro vás něco dobrého 😀 Nepečený malinový cheesecake *heart* Dělala ho pro svou mamču, která slavila narozeniny a za celý tým jí přejeme všechno nejlepšííí *wine*
Dortík se jí povedl, to se musí nechat. Podívejte se na video 🙂 A jestli se vám začnou sbíhat sliny, udělejte si ho doma. Tady je recept:
INGREDIENCE
Na korpus:
1 balení máslových sušenek
2 – 3 polévkové lžíce kokosového oleje
Na krém:
500g tvarohu (Barča vzala nízkotučný)
250g mascarpone
250g krémového sýra (např. Lučina)
1 balíček želatiny
vanilkový cukr nebo vanilkový extrakt
Na malinovou “polevu”:
250g mražených nebo čerstvý malin
1 balíček želatiny
cukr podle chuti
POSTUP
Máslové sušenky vložíme do pytlíku a rozdrtíme, případně je vložíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Vysypeme je do misky a smícháme s 2 – 3 lžícemi kokosového oleje. Ten korpus krásně korpus a k tomu je zdravější než máslo, které se do korpusu obvykle přidává 🙂 Vzniklé sušenkové těsto vsypeme do dortové formy, rozmístíme po celém dnu a pořádně “uhňácáme”. Nebojte se zatlačit, sušenky se musí spojit. Formu se sušenkovým těstem přesuneme na chvilku do lednice a připravíme si krém.
Do mísy vložíme tvaroh, mascarpone a krémový sýr a smícháme. Mezitím si připravíme želatinu (bezbarvou). Až bude připravená, vlijeme do ní trochu krému a pořádně smícháme. Potom želatinu s krémem vlijeme do mísy s krémem a pořádně promícháme. Hotový krém vylijeme na sušenkový korpus, uhladíme, a opět vložíme do ledničky.
Do hrnce vložíme mražené maliny, osladíme, mírně podlijeme vodou a přivedeme k varu. Nezapomeňte maliny občas promíchat. Po pár minutách vám z malin vznikne malinová omáčka, do které přidáte jedno balení dortové želatiny, zamícháte, povaříte, poté sundáte z plotny a necháte vystydnout.
Vychladlými malinami polijete cheesecake a opět vložíte do ledničky. Ideálně na 3 hodiny a nejlépe přes noc.
Teď už můžete servírovat talířky a podávat výborný nepečený malinový cheesecake 🙂
Dobrou chuť!
Nepečený malinový cheesecake podle naší Barči
-
Souhlasíte s Evou, že mít svého šéfa na Facebooku je v pořádku? Více v aktuálním čísle magazínu COSMOPOLITAN!
Redakce Ženy s.r.o.||Magazín
V naší firmě máme na Fb každá, každou a nerozlišujeme, zda jde o šéfku nebo kolegyni. Eva to potvrdila...
-
Inspirostěna, kterou můžete mít doma | Testováno ŽENAMI s.r.o.
BarboraHarakalová||Magazín
Podzim je období, kdy tvoříme, plánujeme, předěláváme, zařizujeme. I dnes. V tento významný den. *heart* Tohle je stěna naší...
-
Pomohly jsme Báře a Adéle z Duo Magnifique!
Redakce Ženy s.r.o.||Magazín
Duo Magnifique (maminka Bára a její dcera Adéla) jsme potkaly už v roce 2016, kdy nám je kolegyně Petra doporučila,...
-
ŽENY s.r.o. v EURO online magazínu: O podnikání žen a o jejich sebevědomí
KristinaGrey||Magazín
Ženy jsou sebevědomější „Posledních šest let jsou ženy v zakládání nových živností o řád aktivnější než muži. Drobné služby,...
-
Opravdu víte, co chcete?
Eva Čejková||Magazín
Opravdu víte, co chcete? Jak často sníte? A kolik máte přání? Dáte jich dohromady 101?Rady, jak si udržet krátkodobé...
-
Seznamte se s naší Barčou z Pracovny ŽENY s.r.o. Praha
BarboraHarakalová||Magazín
Je vám povědomá, viďte? 🙂 Seznamte se s naší Barčou, ukecanou, kamarádskou a hlavně šikovnou ženou, která zvládne všechno. Fakticky....
-
Podporujeme Gabrielu a její úžasné diáře Mocer
Redakce Ženy s.r.o.||Magazín
V prosinci k nám do redakce zavítala Gabriela a povídaly jsme si s ní o cyklických diářích MOCER, které...
-
Velký rozhovor s Evou v posledním říjnovém vydání ŽENA A ŽIVOT
KristinaGrey||Magazín
Velký a především upřímný rozhovor s naší Evou najdete v posledním čísle časopisu Ženy a život. Dozvíte se, proč vlastně ŽENY...