ŽIJEME TÍM, CO DĚLÁME

Žijeme tím, co děláme
Stejně jako příroda nejsou pouze zvířata a květiny, tak BIOOO.CZ není pouze přírodní kosmetika nebo zdravá výživa.
Na jediném místě u nás naleznete vše, co souvisí se zdravým životním stylem. Bio a přírodní kosmetika pro každodenní krásu, ekologická drogerie pro čistou a útulnou domácnost, biopotraviny a potravinové doplňky pro zdraví, svíčky, čaje, vonné tyčinky, kosmetické doplňky, lůžkoviny z ovčí vlny, knihy, Bachovy esence, potřeby pro domácí mazlíčky…
Neustále zvětšujeme výběr zboží, aby si vybral skutečně každý – od člověka, který chce jen pár zdravějších alternativ až po skutečného nadšence, puristu či esoterika. Žijeme tím, co děláme, a dokážeme vám své zkušenosti předat.
Značka BIOOO.CZ neodkazuje k trendu či certifikátům, ale k samotnému původu slova – k bios neboli životu. Milujeme život ve všech jeho formách a snažíme se zlepšovat ten kolem nás. Pojďte do toho s námi!
Více o BIOOO.CZ

STALETÍ VÝVOJE A 100% KVALITA
PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

Přírodní kosmetika je vyrobena z kvalitních surovin, rostlinných či bylinných extraktů a dalších přírodních složek. Účinné látky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství nebo z volného sběru přímo v přírodě.
Přírodní kosmetika se obejde bez chemických látek, jako jsou nejrůznější konzervanty, barviva či emulgátory. Tyto chemické látky jsou nahrazeny kvalitními, šetrnými, a přesto účinnými přírodními výtažky či esenciálními oleji. Díky přírodnímu původu použitých složek není třeba kosmetiku testovat na zvířatech. Důkazem a zárukou kvality jsou různé certifikáty přírodnosti, přísné kontroly a také nenahraditelné zkušenosti našich babiček a prababiček, které bylinky používaly staletí před námi.
V dnešní uspěchané a přetechnizované době pozorujeme snahu lidí o návrat k přírodě. Velká část společnosti je postižena alergiemi, kožními vyrážkami a nesnášenlivostí chemických látek. Proto člověk hledá alternativy k masově vyráběným produktům v prostředí, jež je mu bližší než chemické továrny na okrajích měst – v přírodě. To však neznamená, že by přírodní kosmetika byla vhodná jen pro citlivé jedince. Právě naopak! Díky vysokému obsahu přírodních látek má skvělé účinky na všechny typy pokožky i vlasy.
Pokud chcete dopřát své pleti i celému tělu tu nejlepší péči, sáhněte po produktech s kvalitním složením, s prokazatelnými účinky a zárukou netestování na zvířatech. Sáhněte po přírodní kosmetice.
Více o přírodní kosmetice
 
 
 
Příklad:

KDO ZNÁ SLOŽENÍ, ZNÁ VŠECHNO

Nevadí, že nejste zrovna alchymista, který po nocích hledá ingredience na elixír mládí a ve dne studuje herbáře. S našimi grafy se v ingrediencích vyzná třeba i raketový inženýr. Díky nim na první pohled odhalíte původ složek a vyberete si to, co vám sedne nejlíp. A hezky podle sebe, protože přece víte nejlíp, co potřebujete. A když budete chtít do tajů kosmetických ingrediencí proniknout hlouběji, najdete vše podrobně rozepsané v naší encyklopedii.

 

 
Tady na té stránce ráda nakupuji a líbí se mi, že je tu i seznam všech složek v produktech a jejich význam a hlavně, u všech produktů vidím, co obsahují:-)
Žijeme tím, co děláme

2 Komentářů
  1. Kamila Novotná 5 měsíců ago

    Biooo.cz je pro mě taky velkým objevem. Když jsem na jejich stránkách vybírala přírodní kosmetiku, tak jsem našla perfektní noční krém. Byla jsem opravdu překvapená, že moje pleť ráno vypadá odpočatě a svěže. Navíc, když vím, že používám přírodní kosmetiku, tak se cítím lépe, že nepoužívám žádnou chemii.

  2. Kamila Novotná 10 měsíců ago

    Já mám ráda přírodní kosmetiku a nedávno jsem si koupila zde novou masku na obličej s vitamínem C a musím říct, že je to pro mojí pleť to nejlepší, co jsem kdy měla. Maska má krémovou texturu a snadno se roztírá. Po použití je pleť hydratovaná, pevnější a svěžejší.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account