Tak to je vstup do paláce. Nejedná se o palác jen tak ledajaký, ale o vstup do moře plného zábavy a relaxace. Aquapark Čestlice je největší aquapark ve střední Evropě a tento unikátní Vodní svět má celkovou rozlohu 9 150 m2 . Čeká vás tam spousta zábavy ve třech tematických palácích.  Je to ideální místo, jak zabavit děti v těchto rozžhavených letních měsících.

Zde je v pozadí vidět reklama na Fénixe, posvátného zářícího  ptáka, který se stal symbolem nesmrtelnosti. Podle pověsti jednou za 500 let přilétává vždy na jedno místo, sám sebe zapálí  a z popela se znovu narodí. Tato reklama se nachází v Paláci dobrodružství, které vás zcela jistě ohromí adrenalinovými zážitky- je zde 8 tobogánů dlouhých až 140 m, 3 strmé kluzavky a pro ty nejodvážnější Spacebowl. Možná je tam ta reklama záměrně s tím, že ten, kdo toto všechno snese, tak se nabije vydatnou pozitivní energií a tím si prodlouží život. Osobně jsem vyzkoušela tu zelenožlutooranžovou a byla v ní veliká zábava.

Z tohoto dobrodružného světa se vstupuje do Korálového domu, který připomíná velký kus podmořského světa s desítkami pestrobarevných rybiček, mořských hvězdic, ježků a korálů i mořských želv. Tuto dokonalou atmosféru podtrhuje bazén s vodou teplou až 31°C a o kus dál proteplená písečná pláž.
Z tohoto Korálového domu se vstoupí do Paláce relaxu, který kromě bazénu s blankytně modrou oblohou nabízí odpočinkovou zónu s vířivkami, masážními lavicemi a lehátky na relaxační terase.

Ústřední dominantou Paláce pokladů je vrak pirátské lodi a vodní příšery. Je nápadně podobný Karibiku s palmami a vytváří pohádkově romantickou atmosféru. Pro nejmenší je pravým pokladem Dětské vodní zákoutí s brouzdalištěm, skluzavkou a dětským bazénkem. Pro starší pak prostor pro relaxaci s vířivkou a masážní lavicí. A co je skutečně unikátní, tak bazén, ve kterém se v pravidelných intervalech pouští umělé vlnobití.
To zdaleka není všechno. Mezi nejoblíbenější atrakci patří i Divoká řeka protékající celým Vodním světem a celkově je dlouhá 450 metrů. Na své si přijdou i obdivovatelé tajemných hlubina a to v 8 metrech dlouhé potápěčské jámě. Při naší poslední návštěvě jsme se zatajeným dechem sledovali jejich odvážné počínání a oceňovali jejich odvahu.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account