Chci vám dnes vyprávět příběh neobyčejný, je totiž veskrze pravdivý!

Tento příběh je o Ženě s odvahou větší než má udatný rytíř, vrhající se do boje za spravedlnost. Srdcem tak velkým, že obsáhne více než samotný oceán malých kapek vody. O Ženě, která je laskavá, milující, obětavá, kreativní, s bystrou myslí i smyslem pro humor.
Zaslouží si nejen tento příběh, ale zaslouží si lásku celého obrovského Vesmíru! Zaslouží si úctu a obdiv všech bytostí, které v tomto převelikém Vesmíru jsou…
Je milující matkou, manželkou a přítelkyní. Neváhá se odevzdat své krásné rodině i svým přátelům. Vždy ochotně pomůže a bez ní by svět nebyl úplný. Se stejnou vervou, se kterou se dokáže odevzdat lidem, odevzdává se i sportu. Pouze lidé, kteří dělají věci celým srdcem, mohou být úspěšní, a právě tato Žena patří mezi nejúspěšnější ženy, které mám tu čest znát. Jako každý však i ona potřebuje svou podporu. Tu nachází zejména ve své rodině a vzácných přátelích… Její děti a manžel, jsou pro ni tou hnací silou, tím, co udává rytmus úderům srdce…
Děkuji, že mám to obrovské štěstí tuto ženu znát a sdílet s ní život. A tato Žena se jmenuje Katka Polívková! Káťo, děkuji, že jsi! 


 
 
Z celého srdce Ti přeji k Tvým dnešním narozeninám jenom to nejlepší. Ať Ti Život vrací stonásobně to, co Ty dáváš ostatním, ať Tě Tvůj úsměv nikdy neopouští a srdce bije tempem harmonickým a klidným.
Mám Tě ráda *heart*!
Hana

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account