ZMRZLINA vanilková od Dr. Oetker
Není to špatný nápad. Zmrzlina z prášku? V rychlosti jsem prostudovala složení a nenašla jsem nic podezřelého. Když si koupím zmrzlinu ve stánku, tak je dělaná asi podobně. A konečně jsem si připadala jako zmrzlinář. Nejdříve jsem dala dceři vychladit 150 ml polotučného mléka do mrazničky. Psali plnotučné, ale to nekupujeme. Čím asi tučnější mléko, tím bude zmrzlina nadýchanější Poté jsem mléko nalila do vysoké nádoby, přidala obsah sáčku a dcera obsah mixovala asi 3 minuty. Směs nalila do zavírací misky a dala na 30 minut do lednice a poté na 5 hodin do mrazničky. Pak už se jen degustovalo. Zmrzlinu jsem si ozdobili kousky jahod. Pochutnali jsme si.
Z jednoho pytlíčku jsme udělali 6 kopečků. 
Do zmzliny můžeme zamixovat bobulovité ovoce, drcené sušenky nebo nastrouhanou zmrzlinu.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account