EDIT 8.8.2021

Dnes mi byl po téměř dvou letech BANu z října 2019 navrácen můj herní účet ^^. 
Takže pokud se ptáte ‘jak nedostat ban na Rondu’, tak to je celkem easy – v kamenných obchodech si berte k nákupu jen jeden los.1 nákup=1los.
I když Vám pokladní nabízí štúsek, neberte si víc než jeden lístek za jeden nákup, ať máte ke každému losu účtenku. Jinak dopadnete jako já a dva roky si nevrznete ^^.
Jinak zase se od té doby trochu změnil systém losování, pořád se losuje odshora dolů jako jezdí to jak ve výtahu a neda se získat výhra najednou, ale až za sesbírání potřebného počtu dílků. Nejmenší výhry jako stokoruna nebo sklenička na pití jsou za 4 dílky a auto myslím za 24 dílků :).
Katalog odměn už nefunguje a nejde směnit Rondony za dárek. Je teď místo toho Rondo Shop, kde můžete zakoupit výrobky se slevou ^^.
Rotočit ‘výtah’ můžete 15x za den. Jedno točení stojí 100 rondonů. Když si dobijete kredit do Rondo shopu přes Premium SMS, tak můžete točit až 30x denně (jednorázově – platí jedenkrát pro 15 zatočení navíc, nikoliv napořád). Za den se dá rozjet výtah ga rondony běžně nejvýše 15x, dá se zdvojnásobit na 30x po jednom dobiti Rondo Shopu a nebo taktéž zadáním kódu z losu.
Nad 30 točení se nedostanete ani druhým dobitím kódu z losu za den – 30 je maximální denní limit ^^.
Kód se dá sehnat v partnerských e-shopech za nákup a v partnerských kamenných prodejnách. Mezi nejznámější partnery patří hračkářství Bambule, kosmetika Yves Rocher, textil Pepco nebo např. smoothie-bar Fruitissimo.
Odkazovací linky zase jedou – můj je https://www.rondo.cz/wolflake 

EDIT 21.2.2021

Změnil se systém losování, už tam není ten kruh, ale losujou jakoby odshora dolů. Od té doby se Rondo stalo 6.nejvyhledávanějším výrazem na Googlu.
Bohužel jsem mezitím v řijnu 2019 dostala BAN – vzala jsem si v Yves Rocher asi 20 kupónů, které měly volně ložené na pokladně, a všechny je tsm najednou naházela, stejně jsem nic nevyhrála a ještě dostala ban za podvod.
Tak pardon a čau.

……..

EDIT 30.4.2019

Koukám, že Vás tento článek zajímá.
Na Rondu jsem ale od vydání článku znovu nevyhrála.
Vyhrála jsem za celou dobu 2x, jednou rádio Sencor a podruhé voňavku Guess.
Plus 1x jsem si nechala za našetřené bodíky poslat dárek – pěnu do koupele Smile.
Z katalogu odměn jsou ceny v rondonech vyšší, než jedna sázka do kola štěstí, ale rozdíl je v tom, že tu výhru z katalogu za víc rondonů máte jistou. Z kola štěstí se losuje a nemusíte vyhrát. Všimla jsem si, že hodně vyhrávají lidé ze začátku a z konce – tzn. budu zkoušet vsadit třeba jako třetí od začatku nebo třetí od konce. Mám v testování :-).
V katalogu odměn jsou teď drahé dárky za více než 60 tisíc Rondonů a nevím, kdy přidají levější, daly se dřív drobnosti, většinou hračky pro malé holky a kluky, pořídit i do 20-30 tisíc Rondonů.
Mám tu sice registrační odkaz na mé jméno, ale zrušili tu funkci reffealu, kdy se za přivedení uživatele dávaly rondony zdarma a později peníze.
Peníze si můžete našetřit za Vědomostní kvízy nebo z Tipovaček. Tipuje se na sport a na počasí a tipovalo se jednou i na politiku :-). Já ty vědomostní kvízy vždy dojedu do třetího záchytného bodu za sázku asi 700 Rondonů a je za ten třetí záchytný bod většinou 16 korun. Vyplací na účet od 100 Kč. Je to jako v Milionáři, pamatujete na Vladimíra Čecha?
Vědomostní kvíz málo vydělává, když se nedostanete až ke 40. otázce a víc vydělají tipovačky. Ale je to jak s dražším, ale jistým katalogem odměn versus vložení do kola štěstí na míň, ale s rizikem prohry. Tipovačky také nemáte jisté, když se do správné odpovědi netrefíte.
Je to skoro na diplomku o riziku, nejistotě a pravděpodobnosti.
Můj již nefunkční odkaz na proklik byl RONDO.CZ/WOLFLAKE, už reffeal nefunguje, ale občas se ptají v dotazníku, kdo Vám doporučil Rondo, tak tam prosím napište : WolfLake – Michaela Nováková
……………
2018, duben
Dobrý den, Ženy.
Objevila jsem zajímavý věrnostní program. 
Rondony jsou kredity či virtualní měna, kterou sázíte do kruhu. Systém vždy v určitou hodinu vybere výherce, jehož Rondon byl ve “správném pořadí”. Takže je to i o kapce štěstí a nejen na počtu vsazených Rondonů. 
Např. první hráč vsadí do kruhu 30 Rondonů, druhý 20 a Vy 15. Po Hráč po Vás vsadí 60 Rondonů. Systém vybere (statisticky náhodně) pořadí výherního Rondonu. Výherní je např. 54. (padesatýčtvrtý) Rondon a výhercem ceny jste tedy Vy. (Vaše rozmezí bylo (51.-65.).
První Rondony získate za ověření telefonního čísla (volají jen vyhercům auta). Dále dostáváte Rondony za přečtení newsletteru a pěstování stromu Rondonovníku. (Rondonovík má úrodu vždy po sedmi dnech zalévání, zastřihování listů atd. Je to v appce Rono GO, kterou najdete ZDARMA v Google Play. Funguje to jako  sará digitální hra Tamagochi, kdy se Vam vylíhlo “kuřátko” a Vy se o něj starali. Když se o něj nestaráte, uhyne. 
Dalšì Rondony získáváte za nákupy u vybraných partnerů. Je to jakoby forma cashbacku, kdy za svůj nákup získáte část “peněz” zpět. 
Vyhrála jsem tak bombový retro rádio od Sencoru. Hraje čistě a jasně a chytá signál i v tomhle zapadákově. 🙂 
Zkuste také protočit pár Rondonů a odneste si denně výhry za desítky tisíc na Rondo.cz/wolflake 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account