Chřestový salát s mozzarellou

Vytisknout recept
Čerstvý salát z mixu listových salátů, chřestu a rajčat, doplněný o Galbani Mozzarella Perline, granátové jablko a domácí bazalkové krutony.
Kategorie Salát
Kuchyně Vegetariánská
Čas přípravy 25 minutes
Celkový čas 25 minutes
Porce 4
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 120 g mixu listových salátů
  • 40 g mikrobylinek mix
  • po 80 g zeleného a bílého chřestu
  • 4 zelená rajčata kumato
  • 20 cherry rajčat
  • 1 granátové jablko
  • 6 ředkviček
  • 25 ks Galbani Mozzarella Perline
  • 40 g celozrnného toustového chleba na krutony
  • 40 g bazalky
  • 40 g citrónu
  • 20 g česneku
  • 250 g másla

Dresink:

  • 40 ml citrónové šťávy
  • 10 ml medu
  • 10 ml olivového oleje
  • Sůl a čerstvě mletý pepř – dle chuti

Instrukce

  • Toustový chléb nakrájíme na malé kostky a osmahneme na pánvi s máslem dozlatova.
  • Bazalku rozmixujeme s olivovým olejem na pesto, promícháme s krutony.
  • Do mísy vložíme listový salát, nakrájená rajčata, spařený zelený i bílý chřest, ředkvičky a granátová jadérka.
  • Servírujeme v hlubokém talíři a doplníme bazalkovými krutony a Galbani Mozzarellou.

Notes

Zdroj a foto: Galbani
 

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account