Moji nejmilejší, před námi je druhý týden měsíce října a jak už je zvykem, tak i tentokráte mám pro nás nový týdenní vhled. Na pomoc mi přispěchali víly a elfové, a tak náš vhled bude o trošku více hravější, než jsme zvyklí. A copak nás tedy čeká?

Věnujme pozornost svým snům

Noční světlo – to jsou naše sny, vize, tužby i přání, ale rovněž snění a odpočinek. Proto vás jistě nepřekvapí, když vám řeknu, že právě ve snech mohou přicházet důležité odpovědi na naše otázky a nejen to. Sny v sobě nesou pro mnohé z nás cenné informace, a tak není na škodu se jim trochu více pověnovat. Je tedy čas divinace, odpočinku, hledání odpovědí, ale také nalézání pravdy.

Nezapomínejme na sebe

Trojatec v sobě ukrývá jedno velice krásné slovo, je jím sebeláska. A tak není divu, že trojatec nás navrací k sobě samým, k našim kořenům a k lásce jako takové. Něha, pochopení, vnitřní dítě i úcta – to vše jsou podobenství trojatce, tedy lásky, sebelásky. Směřujme tedy tentokráte pozornost také na sebe samé.

Foto: se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Berme život, jaký je

Když se víly a elfové spustí, tak v nás otevírají pokušení a možnosti ochutnat život takový, jaký skutečně je. Pocítit jeho syrovost, ale zároveň i něhu, lásku a dar bytí. Nic není černobílé a ani ono rebelantství víl a elfů, potažmo nás. Být v neustálém strachu, stresu a napětí ještě nikomu neprospělo a rozhodně nikterak nepomohlo, ba naopak. Uvolněme se, vnímejme život takový, jaký je a vězme, že ta správná cesta se vždy objeví ve správný okamžik.

Užívejme si čas podle sebe

Opět nový týden uzavíráme afirmací. Ta tentokrát není o ničem jiném, než o dovolení si užít čas podle sebe. Mě osobně čeká vskutku nabitý týden a už teď se moc těším, co mě čeká za dobrodružství. Ať tak či tak, přeji nám moji nejmilejší pevný krok do dalšího týdne a nejen to. Ať je nový týden pro vás týdnem naplnění tužeb i představ a opět se na vás budu těšit zase u nového týdenního vhledu. Opatrujte se mi, moji nejmilejší, s láskou vaše Mia a její Tajemný svět u Léni Miriam ❤️

Autor/zdroj: Lenka Miriam Vyškovská

Foto: Shutterstock a se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account