Moji nejmilejší, první zářijový týden nám utekl jako voda a před námi je další. Není tedy divu, že beru k ruce pomocníky a prosím je o spolupráci a nástin toho, co nám nový týden přinese a v jakém duchu se ponese. Čeká nás toho opravdu více než dost – potřeba objevit svoji nespoutanost, nalézt lásku a útěchu i postavit se svým strachům a jít vstříc snům. Přesně takový nás čeká nový týden.

Nalezení rovnováhy

Hned v první kartě se objevuje právě ono poselství týkající se především nás samých a našich emocí. Jsme šťastní? Jsme naplněni? Cítíme se bezpečně a v bezpečí? To jsou přesně otázky, které se nám teď mohou objevovat na mysli a na každém z nás je, abychom si řekli, zda je skutečně vše tak, jak má. Je třeba se ukotvit v sobě samém a nalézt onu potřebnou rovnováhu a v případě nepohody hledat cesty i možnosti vedoucí ke změně.

Vystoupení z komfortní zóny

Vlčice, nádherná a nespoutaná bytost. Přesně jako hravost a touha v nás. Vystupme z komfortní zóny, probuďme v sobě odvahu a touhu po poznaní, po změně, po radosti ze života. Zkusme udělat něco, co už delší čas odkládáme a bojíme se uskutečnit, a co víc – žijme tady a teď.

Foto: se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Čas být lovcem

Pokud stále váháme a jsme věčnými hledači, pak je čas stát se lovcem. Tím, kdo určuje cestu a zároveň respektuje daná pravidla a také tím, komu nechybí trocha troufalosti, odvahy a víry. Máte strach? To je v pořádku, je to však jen pocit. Pokud jej dokážete pojmenovat, pak máte z poloviny vyhráno, tu druhou půlku v podobě kýžené odměny si však musíte zasloužit. Pokořte onen strach, dejte mu jednou pro vždy sbohem a myslete na to, že vítěz může být jen jeden. Kdo tento lov za lepšími zítřky, tužbami i sny vyhraje?

Máme odvahu? Máme touhu? Víme, co chceme?

Mnoho otázek, na které znáte odpovědi jen vy sami a nikdo jiný. Je čas začít ještě o něco více naslouchat svému nitru, vnitřnímu kompasu a nechat se vést. Být vděčný a pokorný za to, co máme, nebrat nic jako samozřejmost – život je DAR, tak jej koukejme nepropást, ale naopak.

Opatrujte se mi, moji nejmilejší, a za týden. Inu, však už to znáte, opět se vidíme, jak jinak než v tomto kouzelném magickém prostoru. Buďte na sebe opatrní a nezapomínejte, prosím, na to, kým jste a jaké jsou vaše sny.

Krásný nový týden nám všem, s láskou vaše Miriam a její Tajemný svět u Léni Miriam  ❤️

 

Autor/zdroj: Lenka Miriam Vyškovská

Foto: Shutterstock a se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account