Moji nejmilejší, květen se pozvolna přehoupává do své druhé poloviny a nový týden klepe na dveře. Pojďme mu tedy společně otevřít a opět nahlédnout pod pavučinku tajemství a toho, co nás čeká. Pohodlně se usaďte a pojďme na to.

Vrána k vráně

Kdo by neznal ono známé pořekadlo: “Vrána k vráně sedá.” Ačkoliv jsme každý z nás jedinečná bytost, má toto rčení něco do sebe. Tato v pořadí hned první karta nás totiž směřuje do společenství, kde jsme skutečně sami sebou, kde kolem nás jsou lidé podobně či dokonce stejně smýšlející a naše zájmy, představy i vize velice blízké. Buďme s těmi, se kterými je nám příjemně, dovolme si býti vzájemnou oporou a společně růst.

Nádherná a plná

Pro mnohé těžko uchopitelný vzkaz, na druhou stranu přeci tak jasný. Nesnažme se býti dokonalými, ale hledejme radosti a potěšení. Ty se skrývají v maličkostech a my tak můžeme číši, tedy náš život naplnit bohatě až po okraj a vnímat onu nádheru a celistvost jako celek. Poháry jsou celkově symbolem citů, emocí a všeho spojeného se srdečními záležitostmi, čeká nás tedy i v tomto duchu rovněž naplnění a radost ze života.

Foto: se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Tvé královské já

Inu, teď když nad vším zpětné přemýšlím, nejsem si úplně jistá, zda nám už v minulosti padla či nepadla tato nádherně zářící karta, jejíž vzkaz jasně mluví. Poukazuje totiž opět na naši originalitu, jedinečnost i na podstatu nejen našeho bytí, ale sílu Zdroje a Universa. Potvrzuje nám jen již dávno vyřčená slova, a ta jsou jen a jen o nás samých, o naší životní síle, o naší touze a poznání, a tedy také o houževnatosti. Čas sklizně za naše vydané úsilí i energii se dovršil a je čas zářit jako jasná hvězda na nebi. Přijměme s otevřenou náručí ono božství, úctu a pokoru v náš život a naše královské já, jež si zaslouží nejen pozornost, ale také velkou pochvalu.

Pokud ještě stále váháme a říkáme si, že tak krásný a jasný výhled jsme snad ještě neměli, mám tady ještě jedno ujištění v podobě afirmace, která vše jen krásně potvrzuje a jasně dává najevo, že pro pochyby zde není nyní žádné místo, ba naopak. Tak už věříme síle Universa, moji nejmilejší?

Opatrujte se mi i v tento nový, přicházející týden, mějte se moc krásně a zase na brzkou písmenkovou.

S láskou a pokorou vaše Mia, Tajemný svět u Léni Miriam ❤️

 

Autor/zdroj: Lenka Miriam Vyškovská

Foto: Shutterstock a se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account