Je mi 50l a již vím co nechci.
Nechci již pracovat v nepřetržitém provozu.                                                                                     
Nechci již pracovat odpoledne, večer mám každý den muziku.                                                                 
Nechci pracovat o víkendu.
A nechci do práce vstávat před 06:00 hod. 
Kdyby si zaměstnavatelé uvědomily, že my lidi se probouzíme více a více a nechceme již ten krysí závod, rychle a rychle a rychleji. Jako 2000ks naskenovat za hodinu.
A změnili svoje touhy vydělávat na úkor zdraví zamestnanců. Snížili normy, nabídli zkrácené úvazky, nebo práci na jednu směnu. Tek pevně věřím, že by každá firma měla dostatek pracovníků a neplakala by, že nemá lidi. 
Pracovala jsem 30l ve výrobě. Mám ale maturitu s vyznamenáním, dělala jsem ji ve 30cítce. Chtěla bych pracovat na jednu směnu a využít i intelekt i ruce. Věřím, že najdu svoji vysněnou práci.                            
Přeji všem úžasným ženám aby našli co hledají, a byli radostné. Protože já jsem v radosti i když ve financích a práci nejsem na tom ideálně. Drží mně víra, že vše má svůj čas a i já se dočkám práce a naplněný účtu. 
Mějte se úžasně a nezapoměňte se co nevíce usmívat. 
Opatrujte se, ze srdce zdraví Dzanna.

1 Komentář
  1. Monika Skálová 4 měsíce ago

    Vaše stanovisko k práci a zaměstnání je nesmírně osvěžující. Je úžasné vidět, jak si uvědomujete své priority a nehodláte se podřizovat na úkor vlastního štěstí a pohody. Hledat práci, která je v souladu s vašimi potřebami a preferencemi je důležitá pro spokojený život. Proto jsem se rozhodla začít podnikat a založila si úklidovou firmu. Pro všechny zaměstnance jsem pořídila ochranou obuv.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account